Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)1.6g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.0.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä 1.2g1.2kcal0.3g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Katkarapu 0.4g0.3kcal0.1g0g0g0g
Oivariini, 750g0.1kcal0g0g0g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g15kcal1.2g1g0.6g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.6g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g142kcal11.5g9.6g5.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427842