Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g3.1g11kcal0.4g2.2g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g25kcal0.8g4.4g0.4g0g
Valittu annoskoko5g12kcal0.4g2.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g1.1g0.1g0g
Arvot/100g100g239kcal7.7g42.3g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142781