Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.2g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.3g0.9kcal0.2g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g10kcal1g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.5g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g100kcal9.6g5.8g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219315