Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g1.8g2.5kcal0.3g0g0.1g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli0.9g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g0.7g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g18kcal1.2g1g0.6g0.2g
Valittu annoskoko5g9kcal0.6g0.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g169kcal11.5g9.6g5.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116