Broilerikiusaus

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen

Ruskista kanat

Sekoita peruna-sipulisekoitus ja kanat uunivuokaan.

Sekoita creme bonjour ja kerma, lisää joukkoon 1½ rkl kanafondia (tai liemikuutio) kaada seos laatikon päälle.

Paista noin tunti, muista välillä sekoittaa kiusausta jotta se paistuu tasaiseisti ja päälimmäiset perunat eivät pala koviksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Pe0ksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1g0.6kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 2g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kananpojan fileesuikaleet CURRY (Kariniemen), annos 100g1.6g1.7kcal0.3g0g0g0g
Creme Bonjour Romeo Paprika- Chili tuorejuusto0.6g1kcal0g0g0.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g10kcal0.6g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.3g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g91kcal5.7g5.7g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110965