Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl1g0.8kcal0.2g0g0g0g
Kampasimpukka, annos 30g1g0.9kcal0.2g0g0g0g
Katkarapu 0.4g0.3kcal0.1g0g0g0g
Paprika vihreä 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g7kcal1g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.5g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g74kcal10g4g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97188