Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g1kcal0g0.2g0g0g
Valittu annoskoko5g1kcal0g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g0kcal0g0.1g0g0g
Arvot/100g100g14kcal0g1.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283816