Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%1.4g1.8kcal0.3g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g8kcal0.6g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.3g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g84kcal6g6g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886