Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi0g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Broilerijauheliha, annos 100g0.9g0.9kcal0.2g0g0.1g0g
Maizena maissitärkkelys0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g6kcal0.4g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g64kcal4g4g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416057