Marjapiirakkaa

Vatkaa kananmunat ja sokeri , lisää maito, 1 dl öljyä, josta loraus muruseokseen, leseet ja jauhot.

Kaada piirakkapohja leivinpaperin päälle uunipellille, tasoita.

Ripottele päälle marjat, pakastemarjat jäisinä:
Marjojen päälle:
- 2 dl neljänviljanhiutaleita, joihin lisään fariinisokeria tai tavallista sokeria ja tuosta taikinaan tulevasta öljystä lorautan tilkan tämän muruseoksen joukkoon.

Uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjolle vielä vähän lämpimänä - kevyt vaniljajäätelöä päälle.

(esim. 50 g jäätelöä = 70 kcl)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl0.8g3kcal0.1g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Puolukka 0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Neljänviljanhiutale 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Fariinisokeri0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g22kcal0.2g3.2g0.6g0g
Valittu annoskoko5g11kcal0.1g1.6g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.1g0.8g0.2g0g
Arvot/100g100g212kcal1.9g30.8g5.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103260