Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.6g1.5kcal0.2g0.1g0g0g
Hermesetas -neste0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 0g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g14kcal1g1.4g0.4g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.5g0.7g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g133kcal9.6g13.5g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299517