Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 0.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g1.8g1.1kcal0g0.2g0g0g
Palsternakka 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g4kcal0.2g0.4g0g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0.1g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Arvot/100g100g37kcal1.9g3.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409075