Valkosipulikeitto

Kuori sipulit ja pilko( 2 kpl) ja valkosipulit (2 kpl) jätä kynnet kokonaisiksi.

Kuullota oliiviöljyssä sipuleita, lisää vehnäjauhot kuullota vielä hetki.

Lisää kasvisliemi, timjami ja persilja silputtuna.

Anna keiton kiehua kohtalaisella lämmöllä, kunnes valkosipulit ovat pehmeät, noin 1/2 tuntia.

Lisää juusto ja anna sen sulaa.

Soseuta keitto.

Jos timjami tuntuu liian voimakkaan, lisää ripaus sokeria.

Annos noin 200 gr

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g3.1g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g14kcal0.4g0.8g1g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.2g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g135kcal3.8g7.7g9.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227122