Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Emmental juustoraaste valio0.7g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Purjosipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 0.5g0.8kcal0.1g0g0g0g
Broilerifilee, uunissa 0.3g0.5kcal0.1g0g0g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Banaani, kuorittu 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g14kcal1.2g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.6g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g141kcal11.8g7.8g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257687