Eevaliin omenapiiras

Sekoita jauhot, sokerit ja leivinjauhe (voit myös käyttää 1 tl leivinjauhetta ha 1 tl ruokasoodaa).

Voit myös korvata osan (0,5 dl) jauhoista leseillä.

Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten, piimä ja sulatettu margariini.

Pilko omenat pieniksi lohkoiksi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja omenalohkot taikinan päälle iloisesti sikinsokin.

Ripottele omenalohkojen päälle sokeria ja kanelia ja paista uunin keskiosassa 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Kultarypsi0.4g2.3kcal0g0g0.2g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g20kcal0.2g3.2g0.4g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.1g1.6g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.1g0.8g0.1g0g
Arvot/100g100g194kcal2g31.4g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305468