Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit1.7g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio0.7g0.4kcal0g0g0g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)1.4g1kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g4kcal0.4g0g0g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0.2g0g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0g0g0g
Arvot/100g100g42kcal3.8g0g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604