Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.3kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaatti 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Makaroni, tumma 0.7g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Porkkana 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0g0.1kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, vaalea 0.1g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Atria kevyt jauheliha0.9g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g13kcal1g1g0.4g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.5g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g121kcal9.6g9.6g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964