Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g1g3.3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g1.4g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 0.6g0.3kcal0.1g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.7g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g14kcal1g1.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko5g7kcal0.5g0.7g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g137kcal9.6g13.5g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754