Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty2.2g1.6kcal0g0.3g0g0g
Kurpitsa 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr0.9g0.9kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g7kcal0.2g0.6g0g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.1g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0g0g
Arvot/100g100g64kcal1.9g5.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195633