Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu 1.1g0.7kcal0.2g0g0g0g
Herne 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Spagetti 2g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g17kcal0.8g2.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko5g9kcal0.4g1.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g160kcal7.5g24.5g1.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180844