Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.7g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%0.7g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g29kcal1g3.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko5g15kcal0.5g1.7g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.3g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g279kcal9.6g32.7g11.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531