Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1.2g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Tomaatti, tuore2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.4g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.2g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g77kcal3.8g3.8g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121454