Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g0.8g2kcal0.1g0g0.2g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g7kcal0.2g0g0.6g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.1g0g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0g0.2g0g
Arvot/100g100g71kcal1.9g0g5.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891