Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g22kcal0.6g4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko5g11kcal0.3g2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g214kcal5.8g38.5g1.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414