Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2.1g1.8kcal0g0.4g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g0.7g4.3kcal0.1g0g0.4g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g0.2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g0.1g0kcal0g0.1g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g0.2g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g21kcal0.6g1.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko5g11kcal0.3g0.7g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g200kcal5.7g13.2g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441520