Juureslaatikko

Pilko kaikki juurekset tikuiksi.

Mausta suolalla, pippurilla ja herpamaarella.

Sekaan kerma ja uuniin folion alle.

Sekoita välillä että kypsyy tasaisesti ja ei pala.

sopii kalan, lihan tai kanan kanssa eikä turhaa perunaa...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Annelike

Akke57 sanoi...

Erinomaista ja kevyttä!

sunnuntai 27.03.2011 klo 13:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g5kcal0g0.4g0g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0g0g
Arvot/100g100g49kcal0g3.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213850