Kaalilaatikko (ei riisiä)

Laita paistinkasariin puolet öljystä ja kuullota siinä pilkottu sipuli ja valkosipuli.

Lisää joukkoon jauhelihat ja mausta suolalla, mustapippurilla ja meiramilla.

Siirrä lihat uunivuokaan.

Suikaloi kaali ja pilko paprikat ja paista pannulla (lisää loput öljyt) kunnes kaali on hiukan pehmennyt (voi antaa hautua kannen alla n. 10 min).

Mausta kaaliseos siirapilla.

Sekoita kaali-paprika sekoitus lihoihin ja kaada päälle 1 l lihalientä.

Paista uunissa 200 asteessa 1 tunti (jottei pinta pala, voi vuoan päälle laittaa vaikka leivinpaperin).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g2.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paistijauheliha 10%2.1g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g10kcal0.8g0.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko5g5kcal0.4g0.1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g93kcal7.4g1.9g5.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330436