Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.3g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Punajuuri 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Cashewpähkinä 0.3g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1.5g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g19kcal1.2g0.4g1.2g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.6g0.2g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g183kcal11.5g3.8g11.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853