TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)1.1g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)1.8g5.1kcal0.3g0g0.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%0.5g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%0.9g1.1kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g23kcal1g1.2g1.4g0g
Valittu annoskoko5g11kcal0.5g0.6g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g217kcal9.6g11.5g13.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222945