Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)2.6g3.3kcal0.5g0.1g0.1g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g0.8g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Ingman)0.7g2.5kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g17kcal1.2g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko5g8kcal0.6g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g165kcal11.8g2g11.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895