Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2.3g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 0.8g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.2g3.9kcal0g0g0.4g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g18kcal0.8g0g1.4g0.2g
Valittu annoskoko5g9kcal0.4g0g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0g0.4g0.1g
Arvot/100g100g166kcal7.5g0g13.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132366