Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi1.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g0.8g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Margariini 80% keskiarvo0.5g3.7kcal0g0g0.4g0g
Perunajauhot,rainbow1g3.4kcal0g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g30kcal0.2g4.8g1g0g
Valittu annoskoko5g15kcal0.1g2.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.1g1.2g0.3g0g
Arvot/100g100g290kcal1.9g46.2g9.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172901