Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]0.7g2.3kcal0.1g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Juusto, mozzarella 0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g30kcal2.4g0g2.4g0g
Valittu annoskoko5g15kcal1.2g0g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.6g0g0.6g0g
Arvot/100g100g287kcal22.6g0g22.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588