Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2.6g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)0.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g1.3g1.8kcal0g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Puolukka 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g17kcal1g0.6g1g0g
Valittu annoskoko5g8kcal0.5g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g157kcal9.4g5.7g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667