Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g2g2.5kcal0.4g0g0.1g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)2g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g1g0.3kcal0g0g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g12kcal1.2g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.6g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g111kcal11.3g3.8g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418958