Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 1.2g1.5kcal0.3g0g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Paprika punainen 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g7kcal0.6g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.3g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g71kcal5.8g3.8g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236