Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g0.9g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g6kcal0.4g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.2g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g58kcal4g2g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019