Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)1.3g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Ruohosipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale0.7g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g2.2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Ruokakerma Valio 5%0.9g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g14kcal0.8g0.6g0.8g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.4g0.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g132kcal7.5g5.7g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576