Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona0.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Pirkka0.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl0.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g17kcal1.6g0.4g1g0g
Valittu annoskoko5g9kcal0.8g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g162kcal15.1g3.8g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334114