Kauralastut, Tuulikin

Voi sulatetaan, kaurahiutaleet sekoitetaan voisulaan.

Muna ja sokeri vatkataan ja sekoitetaan kaurahiutaleiden joukkoon.

Vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu, lisätään.

Muodostetaan kokkareita pellille ja paistetaan n. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Kiurunkannus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen1.1g7.7kcal0g0g0.9g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.4g4.8kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Sokeri 1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g43kcal0.6g5.4g2.2g0.4g
Valittu annoskoko5g21kcal0.3g2.7g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g11kcal0.2g1.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g402kcal5.7g50.9g20.8g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149224