Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Margariini, 60%, Rainbow0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 2.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Fariinisokeri0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g18kcal0.2g3.2g0.4g0g
Valittu annoskoko5g9kcal0.1g1.6g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.1g0.8g0.1g0g
Arvot/100g100g170kcal1.9g30.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006