Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK2.2g3.6kcal0.5g0g2g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 0.9g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.9g6.2kcal0g0.1g0.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g25kcal1.2g0.2g5.8g0g
Valittu annoskoko5g13kcal0.6g0.1g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.1g1.5g0g
Arvot/100g100g244kcal11.5g1.9g55.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217632