Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 0.7g1kcal0g0.2g0g0g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1g0.3kcal0g0g0g0g
Kurkku 1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 0.4g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Auringonkukkaöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g9kcal0.2g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g88kcal2g3.9g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381