Porkkana-ananasneliöt

(painonvartijat resepti)
-vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon sulatettu margariini, vehnäjouholeivijauheseos, piparkakkumauste(2tl), porkkanaraaste sekä ananasmurska liemineen ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

-Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun suorakaiteen muotoiseen vuokaan ja paista sitä uunissa 180 asteen lämmössä noin 30min tai kunnes kakku on keskeltä kypsä ja tuntuu kevyesti painettaessa kiinteältä.

Kumoa ja anna jäähtyä.

-Sekoita keskenään tuorejuusto, maitorahka ja makeutusjauhe.

Levitä seois jäähtyneen kakun pinnalle ja ripottele päälle piparkakkumaustetta.

-Leikkaa kakku neliöiksi.

Leivonnaiset säilyvät jääkaapissa 3 päivää.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.9g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Porkkanaraaste 200g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Maitorahka, Valio, 0,30.2g0.1kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe, Pirkka0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g18kcal0.4g3g0.4g0g
Valittu annoskoko5g9kcal0.2g1.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.1g0.8g0.1g0g
Arvot/100g100g177kcal3.8g28.8g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258212