Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g2.8g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.3g7.7kcal0g0.1g0.8g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0g0.2kcal0g0g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g39kcal0.2g0.4g4g0g
Valittu annoskoko5g20kcal0.1g0.2g2g0g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.1g0.1g1g0g
Arvot/100g100g386kcal2g3.9g39.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328