Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.9g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper0.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g20kcal1.2g1g1g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.6g0.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g196kcal11.5g9.6g9.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271567