Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)2.1g2.3kcal0.5g0g0g0g
Paprika keskiarvo 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Herne 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Pesto, punainen Eldorado0.5g2.6kcal0g0.1g0.2g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g1.3g4.3kcal0.2g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g20kcal1.4g2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko5g10kcal0.7g1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g196kcal13.5g19.2g5.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275615