Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g0.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Margariini, flora kevyt 40 0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Sokeri 0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g0.7g2.9kcal0g0.4g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kaurahiutale 1.5g5.7kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g30kcal0.8g5g0.6g0.4g
Valittu annoskoko5g15kcal0.4g2.5g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.2g1.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g292kcal7.7g48.1g5.8g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333