Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g2.9g3.4kcal0.2g0.1g0.2g0g
Hunaja 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Manteli 0g0.3kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g14kcal0.8g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.4g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g141kcal7.8g7.8g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902