Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Kinkkusuikale, Portti1.7g2.1kcal0.3g0g0.1g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.1g0kcal0g0g0g0g
Parmesan formaggio da pasta0.4g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g10kcal1g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.5g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g91kcal9.4g1.9g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369238